Vanaf heden kan u ook voor de fietsen van Hase bij Orteam in Waasmunster terecht!

Hase fietsen staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en innovatieve ontwerpen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elke fietsliefhebber. Deze fietsen combineren comfort met prestatie, wat ze ideaal maakt voor zowel lange tochten als dagelijkse ritten. Met een breed scala aan modellen, van tandems tot ligfietsen, biedt Hase voor elk wat wils. De duurzaamheid van de materialen en de zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je aankoop. Bovendien zijn Hase fietsen ontworpen met ergonomie in gedachten, wat betekent dat je minder last hebt van vermoeidheid en blessures. De geavanceerde technologieën die in deze fietsen zijn verwerkt, zoals trapondersteuning en verstelbare zithoeken, maken elke rit een genot. Of je nu een ervaren fietser bent of een recreatieve rijder, Hase fietsen bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Het milieuvriendelijke aspect van fietsen draagt bij aan een duurzame toekomst, iets waar Hase trots op is. Klanten die een Hase fiets hebben gekocht, waarderen de uitstekende klantenservice en de persoonlijke benadering. Kies voor Hase en ervaar zelf waarom zoveel fietsers wereldwijd vertrouwen op deze topkwaliteit fietsen.

In Vlaanderen staan de volgende fietsen op de lijst van de Vlaamse Sociale bescherming en deze kunnen dus bij goedkeuring met tussenkomst van uw zorgkas afgeleverd worden. de terugbetaling is niet volledig, er is een persoonlijk supplement dat varieert naargelang het model.

Momenteel bieden wij volgende modellen aan:

Deze fietsen kunnen voorzien worden van elektrische ondersteuning. Op de website van Hase staat een configurator waarmee u bij interesse al aan de slag kan gaan voor een indicatie van de prijs.

Aangezien dit voor ons de start is, hebben we nog geen demo model van alle toestellen.

Voor meer informatie kan u steeds contact met ons opnemen! Mail ons gerust!